WordPress CMS

Wat is een CMS?

Een inhoudbeheersysteem (Content Management Systeem of CMS) geeft u de mogelijkheid om uw website te onderhouden zonder technische kennis. Het laat u toe om o.a. de teksten en foto’s van uw website eenvoudig aan te passen en te publiceren.

Waarom WordPress?

WordPress logoWordPress is het meest gebruikte Open Source (gratis) CMS in de wereld. Het is bijzonder krachtig en je kan er ongeveer alles mee ontwikkelen. Het is ook wat gebruiksvriendelijker dan zijn 2 grote concurrenten, Joomla en Drupal. Het is bijzonder zoekrobotvriendelijk en er bestaan tevens duizenden plugins (uitbreidingsmodules) die je kan gebruiken om de ontwikkelingskosten van een website te drukken.

Onze bijdrage

De juiste plugins en configuratie

Om de gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid van de basisversie van WordPress aanzienlijk te verbeteren, maken we gebruik van een tiental door ons geselecteerde en aangepaste plugins, waaronder  een baanbrekende en ontzettend gebruiksvriendelijke “drag and drop” (slepen en neerzetten) editor waarbij alle lay-out elementen (teksten, foto’s, video’s,…) op “visuele” manier kunnen aangemaakt en beheerd worden. Ook zorgen wij ervoor dat alle onnodige functies verborgen worden zodat je je kan concentreren op het essentiële: de inhoud van je website.

De juiste hosting partner

Om de snelheid en de veiligheid van WordPress te garanderen, is het uiterst belangrijk samen te werken met een uitstekende hosting provider. Onze partner biedt hosting pakketten op servers die speciaal voor WordPress geoptimaliseerd werden.