Webdesign diensten

Onze filosofie

Wij verbinden ons u steeds de best mogelijke webdesign oplossing te bieden aan de scherpste prijs zonder toegevingen op niveau van kwaliteit en service.

Grafisch ontwerp

Webdesign grafisch ontwerpWij bieden 2 verschillende webdesign formules in functie van uw budget. Iedere website krijgt in elk geval uw eigen huisstijl om van uw website een uniek project te maken.

Onze design technieken maken het mogelijk om op maat en tegen een scherpe prijs een “responsive” design te creëren, m.a.w. een design die zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker, zij het een smartphone of een tablet.

  1. Block design: Origineel design op basis van bestaande HTML elementen (blokken) die aan uw huisstijl aangepast worden. Niet mogelijk met WordPress CMS.
  2. Origineel design op basis van een blanco WordPress template: in dit geval vertrekt men van een “blanco” thema/template die volledig aangepast wordt aan uw huisstijl. Deze formule biedt meer vrijheid op niveau van de lay-out van uw website.

Ontwikkeling

De meeste websites die wij ontwikkelen worden op basis van een krachtig maar gebruiksvriendelijk inhoudsbeheersysteem (CMS of Content Management Systeem) gecreëerd. Ons CMS is gebaseerd op WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Het geeft u de mogelijkheid om de teksten en foto’s van uw website zonder technische kennis te beheren en te publiceren via een revolutionaire “drag and drop” editor waarbij lay-out elementen (teksten, foto’s, video’s,…) eenvoudig “geslepen” kunnen worden naar de gewenste positie in de pagina.

Meer weten over webdesign met WordPress

Zoekmachineoptimalisatie

EDP Web Design zal zorgen voor een “standaard” optimalisatie van uw website en deze aanmelden bij de belangrijkste zoekmachines (Google, Yahoo, Bing).
Een basisoptimalisatie houdt in:
Google logo

» Zoekrobotvriendelijk ontwikkelen van de website
» Iedere pagina voorzien van: Header Title en META description
» Zoekrobotvriendelijke url’s en links gebruiken
» Aanmaken Google XML sitemap en deze aanmelden bij Google
» Aanmaken robots.txt bestand

Optioneel kunnen we u ook een geavanceerde SEO (Search Engine Optimisation) formule aanbieden of uw SEA campagnes (Search Engine Advertising: Adwords en Google Analytics) creëren en opvolgen.

Marketing

Alle onze websites worden geleverd met ingebouwde bezoekersstatistieken. U kan uw website ook uitbouwen tot een echte marketing monster door het optioneel toevoegen van Google Analytics, een CRM module voor het beheren van uw contacten of een Newsletter Manager voor het versturen van nieuwsbrieven.

Meer weten over marketing tools

Uitbreiding

Uw WordPress website kan met uw zaak meegroeien en uitgebreid worden met een brede waaier van aanvullende webdesign modules.

Meer weten over webdesign modules