Aanvullende diensten

Naast webdesign bieden wij ook nog de volgende diensten:

Hosting pakketten

Wij bieden betrouwbare en snelle hosting aan scherpe prijs met gratis domeinnaam vanaf 60 € per jaar (excl. BTW). De servers zijn uitgerust met de modernste technologieën en worden gelogeerd in een sterk beveiligde Nederlandse data center die over 24/7 monitoring met dagelijkse backups beschikt. Er worden niet minder dan 30 backups van uw website bijgehouden.

Voor onze WordPress klanten bieden wij tevens speciale Wordpress all-in hosting pakketten aan op servers die speciaal voor Wordpress geoptimaliseerd zijn vanaf 120 € per jaar (excl.BTW). Wij zorgen dan ook voor de update van WordPress (beveiligingspatches bv.), de gebruikte plugins en thema’s zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de goede werking en beveiliging van uw website. In deze all-in pakketten is uw jaarlijkse domeinnaamregistratie eveneens inbegrepen.

Domeinnamen

.be domeinnamenWij bieden de populairste extensies aan (.be, .com of .eu) voor 15 € /jaar (excl. BTW). Andere extensies (.biz, .net,…) zijn eveneens beschikbaar.

Onderhoud website

U kan uiteraard zelf uw website beheren dankzij onze gebruiksvriendelijke WordPress CMS versie maar u kan er ook voor kiezen gebruik te maken van onze voordelige uurkredieten (geen verloren uren, belangrijke kortingen). 

SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Pay per Click)

SEO (Search Engine Optimization):

Google logoDe mooiste website is niets wanneer deze verloren is in cyber-space. Al onze websites beschikken over een basisoptimalisatie zodat ze gevonden kunnen worden door de zoekrobotten. Voor wie een nog betere positie wil behalen in Google®, Bing® of Yahoo®, offreren wij ook geavanceerde SEO formules.

SEA (Search Engine Advertizing):

We kunnen eveneens uw Google Adwords® campagnes (gesponsorde links) op professionele wijze beheren om uw website op deze manier onmiddellijk een toppositie te bezorgen.

Logo ontwerp

Wij bieden uniek logodesign aan vanaf 190 € (excl. BTW). Voorbeelden: